Undervattensporträtt

Ett undervattensporträtt jag tog idag. Fortfarande riktigt kul att ha med kameran i vattnet!

Under vatten...

Första testbilderna med nya undervattenshuset, kommer med ett seriösare och bättre test i veckan!
Man kan väl säga att det är jävligt kul att kunna ha med kameran i vattnet!

Sinnesjuk.....

Har inte mycket vettiga bilder att visa för stunden. Men vill hålla uppdateringen igång. Så jag postar ett klipp på en 14årig grabb som är helt sinnesjukt duktig på att hoja bmx! Imorgon kommer eventuellt lite crossbilder om jag tar mig iväg till banan! Enjoy!

Skivomslag jobb..

Har under en längre tid jobbat med ett projekt där jag gjort ett skivomslag, och idag kom allting tillbaka från tryckeriet!
Så tänkte visa vad jag jobbat med under en tid nu. Kommentera gärna och säg vad ni tycker om det.

Photosession Linus..

Tog en sväng med Linus till hans privatbana i byn vi bor i. Hade som mål att ta de fetaste bilderna jag nånsin tagit där, och mjaa, det kan jag väl nästan säga att jag gjorde, ljuset var magiskt! Vet dock inte riktigt om de slår de bilderna jag tog i skymningen där. Om inte annat så är de i samma klass som dem.
Canon 7D + 70-200mm 4L, 8mm f3.5
Testade även att fota cross med fisheye, men njaaa, kan inte påstå jag tycker det är något som varken blir snyggt eller är smidigt. Man måste komma så otroligt nära för att ens kunna få någon effekt, och visst det funkar om det är som såhär, att man känner åkaren väldigt bra och kan lita på honom, annars är det odugligt skulle jag säga.

Dirt Björklinge...

Efter crossen i lördags så drog jag med Jonathan till Björklinge för att fota Bmx i en dirt park. Kändes riktigt konstigt att den här byn fått bidrag till en dirtpark. Det enda dem hade var ett hamburgerställe där de påstås att Sveriges största hamburgare serveras, samt ett Hemköp som såg ut att ha varit modernt på 50-talet.
Dirtparken var väl det modernaste de hade i den här byn, faktiskt riktigt schyst, sjuka air gick det att få på de stora hoppen.
Canon 7D + 70-200mm 4L
Vilken version vart bäst av de här två? Har otroligt svårt att bestämma mig själv.

Sthlmscrossen Västerås..

Nu har jag fått klart på lite bilder ifrån Västerås. Jobbade på att få till riktigt schysta panoreringar, det är bilder där det är jättesuddigt i bakgrunden och åkaren är i fokus, för dem som inte visste! Vart helt okej.

Drog iväg lite tidigare ifrån crossen för att plåta Bmx i Björklinge utanför Uppsala, tänker inte lägga upp dem bilderna förrän imorgon, men kan lova att de vart riktigt grymt!
Och som vanligt så har jag lagt upp lite fler bilder på facebook, dem hittar ni HÄR!
Canon EOS 7D + 70-200mm 4L
Här kan ni även se vilken otrolig skillnad det är när solen är framme och inte, på de här två bilderna är det mulet. Jämför du dem med de andra längre upp så är det en enorm skillnad. Ljus har alltså väldigt stor betydelse!

Trip, Upplands Väsby..

Tog en trip till Upplands Väsby idag för att fota lite skate.. Regnigt och jävligt, vart inte mycket vettigt!

Återigen skate i Uppsala..

Har varit i Uppsala igen och fotat skate, kan inte annat än säga att det är sjukt kul, och känns som man utvecklas lite för varje gång.
Canon 7D + 50mm 1.4, 70-200mm 4L, 8mm fisheye

Skate Uppsala..

Nuså har jag lyckats fått upp bilderna från igår.
Kolla även Jonathans bilder från samma session, dem hittar ni här!
Canon 7D+1D + 50mm 1.4, 70-200 4L, 8mm 3.5

Skate bilder imorgon...

Dagens bilder från Uppsala kommer upp imorgon, kan ej få upp bilderna nu på blogg.se, som vanligt så strular det. Tills vidare kan ni kika på Jonathans, dem har ni här!

Bröllopsplåtning Vätö, Lynn & Andreas Messing.

Var igår iväg på en bröllopsplåtning på Vätö. Här kommer ett par bilder från dagen. Mer bilder kommer när brudparet har fått sett alla bilder.
Canon 7D + 1D + 50mm 1.8

Student 2011

Ett par bilder från min systers student idag.

Plåta BMX för första gången...

Var idag väg och hårdtestade fisheyeobjektivet, och det enda rätta för ett sån glugg är ju att fota bmx! Här nedan ser ni resultaten.
Andre Tillaeus tog lite backstagebilder! Så såhär ser man alltså ut när man plåtar, fantastiskt!

Stockholmscrossen Åsätra 4 Juni 2011...

Idag vart det tyvärr inte mycket bilder av kvalitet alls, var alldeles för mycket damm. Fick ett par bilder som är okej, men absolut inte mer, tråkigt men så är det!

Östra lag serien Uringe...

Har fått ordning på lite bilder från Östra lag serien från MX Stockholm och Uringe! Fler finns på min facebooksida, den hittar ni här!

RSS 2.0