Skate Uppsala..

Nuså har jag lyckats fått upp bilderna från igår.
Kolla även Jonathans bilder från samma session, dem hittar ni här!
Canon 7D+1D + 50mm 1.4, 70-200 4L, 8mm 3.5

Kommentarer
Postat av: Sofia Törnqvist

Jätteroligt att läsa sånt även om jag inte håller med om det negativa då jag tyckte att de flesta bidragen var riktigt bra!



Åh vad roligt, jag skulle också vilja ha ett fisheye men nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt hem både femman och så ett vidvinkelobjektiv så nu får jag vänta med ett sånt.

2011-06-13 @ 18:37:27
URL: http://strnqvists.blogg.se/
Postat av: Sofia Törnqvist

Precis, och sen får man tänka att vi är ungdomar utan så mycket erfarenhet som deltar så man kanske inte behöver gå på och slakta alla totalt men jag är nöjd över den kommentaren vi fick!



Ja, jag vågade äntligen släppa pengarna så nu är den förhoppningsvis på väg hem till mig! Och så första L objektivet där ja, 17-40mm. Det ska bli spännande. Beställde först ett 24/2,8 men ångrade mig när jag fick det eftersom det saknade USM och det lät förjävligt. Samt insåg jag att det kanske skulle bli ett objektiv för livet så då var det lika bra att kasta på två tusenlappar till.



Åh, tack för tipset! I och för sig så är det ingenting som står på inköpslistan på mycket länge då jag väntar på mitt vidvinkelobjektiv. Först och främst behöver jag uppdatera sånt som mitt stenåldersteleobjektiv och lite andra grejer så jag tror inte att det är något som är jag intresserad av på länge iallfall, men man vet aldrig :)

2011-06-13 @ 22:43:38
URL: http://strnqvists.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0