Team Ryderborn

Slänger upp några enkla bilder på Team Ryderborns hojar nu innan jag åker till Egypten, sen blir det inga updates på en vecka, men sen kommer det egypten bilder!

 

Jobb!

Den här dagen har mest bestått av jobb och lite matte nationella! Började morgonen med att fixa det sista på ett jobb och mailade iväg till kund, och så fort jag kommit hem så satte jag mig ner med massa profuktbilder och gjorde i ordning, och har väl suttit till iprincip nu.

Det är väl inte direkt några roliga bilder, men just nu har jag inte så mycket annat, men vänta ett par veckor så kommer jag ha fått ihop ett antal crossbilder och förmodligen endel bra bilder ifrån egypten!







Hittade även det här klippet med ett test på en kamera, vart jävligt sugen på en såndär nu ;)

Har även suttit och glott på www.feber.se ett bra tag, en sjukt bra sida som passar mig som handen i handsken!

Skjuta bilder!

Åkte iväg en sväng och fotade lite och försökte få till nått skönt ljus, vart väl sisådär.


Fjällen!

Har spenderat påsklovsveckan i fjällen, Trysil var riktigt bra, kanon skidåkning! Och kanon att Mimmi kom upp ett tag också! Dock börja inte vecka så mysigt, vakna med magsjuka när vi skulle åka, men det var bara stå ut och ta sig upp dit, men jag åkte dan efter iallafall så det var rätt lugnt!


Tog inte mycket bilder alls under veckan, men tog en hastigt i farten på vägen hem, så ingen kanon bild då den är tagen genom rutan.


Har även hunnit med att plåta Tom lite när jag kom hem, vart rätt nöjd med den här bilden iallafall!


RSS 2.0