Swedish comedian Per Andersson


Old school.

I brist på annat att göra så gick jag ut och tog en bild på min samling som byggs ut allt mer. Värt att tillägga är att det saknas en kamera, den coolaste av dem alla, Polaroid Supercolor! I övrigt är det lite olika kameror, bland annat två modeller av Kodaks Retina, Kodak Lådkamera, Genos Rapid, Nettar Zeiss Ikon, samt en uppfällbar blixt, Agfalux.

Iphone

Låter iphonen tala med en bild. Av någon konstigt anledning hamna jag på Arlanda igår...

Pierre Andersson & Jesper Stark

Häromdagen filmade jag lite med Pierre och Jesper, här är en liten trailer. Kommer en längre film framöver.

Uppsala rampen, street..

Bilder från gårdagen i Uppsala. Hade inga direkta förhoppningar om några bra bilder då jag inte tyckt Uppsalarampen såg så najs ut. Men det var helt okej. Allra helst när Nedler slänger flare! I övrigt inga kanon bilder.

Motocross Västerås...

Var iväg till Västerås en sväng igår för att plåta lite cross. Vädret höll i sig bra i en timme ungefär, sen öste regnet ner! Vart inte mycket bilder, men fick ett par okej. Testade även att köra lite externa blixtar, är helt ny på sånt så är inte alls duktig. Gillas den typen av bilder?

Roslagsloppet, Björkö, under vatten...

Har tagit mig tid att redigera lite bilder från denna vecka, har inte ens orkat kolla på dem förrän nu. Det är bilder här hemifrån när Jonathan var här, när jag var hos honom på Björkö, samt lite bilder från roslagsloppet med något känt huvud som ni förmodligen känner igen. Inga höjdarbilder någon utav dem, men det är en uppdatering och med många bilder.
Canon 7D + 70-200, 8mm fisheye, 50mm 

Dammigt/Dimmigt

Som jag sa igår så fotade jag även lite cross idag igen, och jag gav mig fan på att jag skulle få till något okej, trots de extremt dåliga förhållandena. Dammigt så det är som en vägg framför kameran så autofokusen knappt funkar, samt dåligt ljus då solen nästan gått ner, inte klockrent, men jag måste nöta det och bli bättre på det. Är väldigt ofta det är så på tävlingar.
Canon 7D + 70-200mm 4L

RSS 2.0