Rullstolsbunden extremesportare...

Hittade nyss det här klippet med en kille som har en en födelsesjukdom som gör att han inte kan gå, men han låter inte det hindra honom utan kör på precis som alla andra. Tycker sånt här är så sjukt ballt och rörande att se. Helt klart värt att kolla på!

Aaron 'Wheelz' Fotheringham - Wheelchair Action Sports from Unit Clothing on Vimeo.


Yuri Acurs...

Yuri Acurs helt sinnesjuka studio.....
VISA FILMEN HÄR!
Funkar ej att bädda in filmerna i bloggen nu så får slänga upp en länk såhär bara.

Test trådlöst studion...

Testade de trådlösa grejerna till blixtarna idag, smällde upp en blixt och sköt lite bara.

Wakeboard i studio!

En jävligt häftig film för den som har 12 minuter över! Fotografen Patrick Hall fotar wakeboard inne i studio och scensätter allting så att det ska se så trovärdigt ut som möjligt. Fungerar inte att lägga upp filmen på bloggen just nu, skit grejer. Så klicka på texten så länkas ni vidare!

 


Stora grejer på gång...

Har suttit och funderat lite på att marknadsföra mig lite bättre, och kommit fram till att det kan ge mycket om man trycker fram lite stickers som man kan ge till folk. Samt ska logotyp tryckas på en tröja med kontaktuppgifter, så folk kan kontakta mig om de ser mig på någon crossbana. Sen har jag även planerat lite andra grejer, men dom är inte officiella än!
Min mobila dator där jag snabbt ska kunna lägga in bilderna och kolla på dem när jag är ute på plåtningar!

Spontan bild....

En spontanbild jag tog häromdagen som visa sig kunna bli ganska ball, tycker jag själv iallafall!
Jag ser även att det faktiskt hittat hit lite folk, eller att folk börjat kolla igen när jag uppdaterar kanske, men iallafall det är jävligt kul så nu hoppas jag att det kan fortsätta såhär så ska jag uppdatera ofta.

Två små apor är smartare än ett fönster.

Eftersom så många hela tiden tjatar om att jag ska uppdatera mer här,  så ska jag återigen göra ett försök och uppdatera här lite oftare. Men då vill jag helst se lite skillnad i statistiken, annars är de ingen ide! Så vill ni fortsätta och se mig ladda upp bilder här så får ni hjälpa mig.
Börjar med att slänga upp några till bilder ifrån resan Thailand och Malaysia!

SOAD

Bara för att Julia klagar på att jag inte uppdaterat på jäääääätte länge så slänger jag upp en favoritbild från Malaysia!

RSS 2.0