Photoshoot with Linus..

Drog upp med Linus till banan i skogen. Samma gamla tråkiga kurvor och spots att fota på. Men det gör det till en utmaning, att vara kreativ och lyckas skapa något nytt annorlunda iallafall. Ikväll tycker jag lyckades skapligt bra med det, dock inget direkt seriöst. Förmodligen blir det något imorgon också, men då mitt på dagen i starkare ljus.
Canon 7D + 70-200mm 4L
Bonusbild som jag egentligen inte vet om jag gillar eller inte. Egentligen borde jag inte visa den alls, men jag vill ändå höra vad ni andra tycker. (bilden ovan)

Passat..

Tänkte visa ett par bilder jag tog för några dagar sen. Har redigerat bilden lite åt en kompis, han ville se på ett ungefär hur bilen kan se ut.
Ser det okej ut?
Canon 1D + 50mm 1.8
Jag misstänker att ni kan se vad som är före respektive efter.

Elmsta Natta!

Slänger upp några bilder från Elmsta Natta. Vart inga höjdarbilder, men i brist på annat så lägger jag upp dem bara för att hålla igång bloggen.
Deltar även i Svenska Spels fototävling där vem som helst kan påverka med sin röst. Dem 100 med flest röster går vidare till final. Jag hoppas du röstar på min bild!
HÄR RÖSTAR NI

Blixtar och dunder...

Försökte mig på att fota blixtar häromdagen när det var oväder. Trejde gången jag fotar blixtar, är bra jävla svårt, allra helst när man kör handhållet. Men lyckades i varje fall fånga en liiiten blixt. Dock lite suddig och dålig bild, men skitsamma, alltid är det något iallafall!
Canon 7D + 70-200mm 4L
Säljer även iväg ett par datorer, bägge stationära. En Mac den andra PC.
Mer info finns i annonserna
PC: http://www.blocket.se/stockholm/Spel_arbetsdator_Quadcore___4GB_34786877.htm?ca=11&w=1
MAC:http://www.blocket.se/stockholm/Powermac_G5_2x2GHz__6GB_ram___23_Apple_skarm_35093261.htm?ca=11&w=1

Löhammarsracet

I torsdags var jag och fotade lite på Löhammarsracet utanför Östhammar. Vart inget direkt bra, säkerhetsavståndet var typ 200m, så inte ens mitt 70-200mm med cropkamera räckte till. Så jag gav väl i princip upp, tog bara några bilder från platsen där vi satt, inget märkvärdigt alls, men det är iallafall bilder.
Alla bilder är tagna på 200mm (eller 320mm som det egentligen blir om man räknar om, 200x1.6=320, de är så det funkar med cropkameror) så då kanske ni förstår hur långt bort man var tvungen att sitta.
Canon 7D + 70-200mm 4L

Skate, Gävle...

Drog till Gävle en sväng igår med Jonathan och Daniel. Hade en förhoppning om att kunna ta riktigt sjuka bilder där. Vilket snabbt gick åt helvete när vi såg parken, den var inget speciellt alls. Gick väl att få okej bilder trots allt. Vi hittade däremot några schysta streetspots där vi drog av några bilder också! Över lag så är jag trots allt ganska nöjd, fick med mig en del okej bilder hem samt att vi även fick dagen att gå.
Canon 7D + 70-200mm 4L + 50mm 1.4

Bästa undervattensbilderna hittils..

Slängde på ett annat objektiv på kameran idag när jag tog med mig den i badet, var klurigt till en början. Men till slut gick det att få otroligt mycket bättre bilder med det här. Målet var att ta en riktigt bra bild på ett dyk där man ska se både under vatten och över vatten! Här är resultatet!
Canon 7D + 8mm 3.5

Edit med Jonas!

Var iväg till Arlanda med Jonas och filmade till en edit! Det är jag som har filmat allting, Jonas har klippt ihop allt.
Var helt okej trots att ja inte hade något stativ och att jag hade feber. Filmade i stort sett hela tiden, men fotade lite grann också, vart dock inget bra alls, tog mig aldrig tiden att försöka göra något bra och orkade inte!
Filmat med Canon 7D + 70-200mm 4L, Canon 550D 8mm fisheye 3.5

Sjöbeck - One day MX edit from Jonas Sjöbeck on Vimeo.


Bra ball video för fotointresserade.

Hitta den här riktigt coola videon där en kille ska ta ett självporträtt på sig själv, helt klart sevärd!

Photosession med Sabina..

Hade en liten photosession med min kusin Sabina igår, vart inga direkt toppbilder, behövs en assistent som kan hålla i reflexskärmen för att kunna få till det bra. Gräset var värdelöst som reflexskärmshållare. Målet med plåtningen var väl mest att få till soft ljus, vilket jag tycker jag lyckats med iallafall!
Canon 7D, Canon 1D mkIIn + 70-200mm 4L, 50mm 1.8

Vatten över huvudet..

Lite nya bilder från vattnet igen, börjar bli lite stil på bilderna nu! Vad tycker ni?

Best camera....

Bild tagen med mobilen och redigerade i mobilen med appen Best Camera! Tycker bilden vart helt okej, lite cool!

Tom..

Enformigt med bara vattenbilder, men det är i stort sett det enda jag fotat de senaste dagarna.
Får bli lite annat nästa vecka, förhoppningsvis lite crossbilder!
Canon 7D + 18-135mm
Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0