JulJulJul, JobbJobbJobb, LovLovLov, FotaFotaFota!


Då var julen slut! Har varit en grym jul då jag fick precis det jag behövde, batterigrepp till nya kameran! Perfekt! Har fått massa annat också, men inget jag önskade mig direkt, men bland annat renovering av rummet, pengar, kläder, Koss lurar, wii spel mm.

Renovering av rummet känns jävla skönt, börjar tröttna rejält på gammla tapeter och det nu. Blir en jävla förändring med mööörka tapeter, mörka möbler och vitt tak! Kommer nog bli grymt.

Just ja, jag håller på att jobba lite för min farbror nu över jul och ska få i ordning på hans service center som ligger utanför min studio. Lite just därför jag hjälper till så det blir lite ordning där utanför så det inte ser förjävligt ut som det gjort ett bra tag nu!

Drog ut en sväng och fotade idag i det fina vädret..... som såklart försvann nästan direkt när jag kommit ut! Solen gick i moln nästan direkt, helt värdelöst då jag väntat på den här dagen hela vintern. Har en galen ide på en bild jag hade tänkt att ta! Men jag nöjer mig inte förän det är perfekt väder igen och jag till slut kan få till den!
Men vart några bilder innan solen försvann, dock inget speciellt, några enkla vinterbilder bara.

Har inte mycket mer att säga nu än att jag är galet jävla nöjd med kameran och använder den flitigt nu!
Kommer så småningom upp en film så ni får se kvaliten på videofunktionen. Men det väntar vi lite med så det blir bra så jag också är nöjd innan jag lägger upp det!



Just ja, krogen/macarvids brann ner natten till annandagen. Inget jag är direkt förvånad över faktiskt. Jävla tur att Ica klara sig.

Kom på att jag inte visat nån bild på nya hojen än, som i och för sig inte ens är helt ihopsatt än, men börjar närma sig nu!


Canon 7D test!

Fick ju min Canon 7D i fredags, men har endast hunnit testa den i studion! Så idag drog jag in till norrtälje och testa den lite hårdare! Har ju även kvar den gammla så Sara fick komma hit och fota med mig då!
Det var mycket trevligt! Tog en fika innan hennes buss gick också :)

Kan inget annat än säga att jag är galet jävla nöjd med kameran! Och filmkvaliten blir helt sick också, räkna med feta crossfilmer till sommaren!

Har dock inte gjort mig helt bekant med kameran än, men det tar ju lite tid att lära sig! Men börjar få koll på allting! Finns så mycket nya funktioner och grejer på den man måste utforska bara.


Sara med min gamla 450d!


Jag med min nya stolthet!


Studion nu igen!


Tom var hängde med igår efter gymmet! Vi vart taggade på att dra bort till studion då för att det är så tråkigt här hemma, så vi gick bort dit! Plåta lite, dega lite, plåta lite till, och ja dega lite till! Rätt soft.
Visar såklart några bilder, har blivit mycket studio bilder nu på senaste tiden, men det är härligt! Och galet kul att fota där :)

Nu snart ska jag ta tag i lite jobb och få klart till Vetek och webbshoppen!
Har blivit väldigt mycket jobb med skivan nu på senaste tiden, så har inte hunnit med det! Men nu ska jag faktiskt göra lite åt det också.

Hade bra!

 

Fredagskväll i studion!

Även denna fredag tillbringade jag i studion med goda vänner!

Tog såklart lite bilder också! Känner att jag börjar utvecklas lite nu, är stor skillnad på bilderna nu än för ett par månader sen, det är kul! :D

  

Omslag julskiva!


Sådär, då är det dags att avslöja vad jag jobbat med stenhårt den senaste veckan.
Det är då alltså ett omslag till en julskiva, som ska säljas på Elmsta jula, och även stå på ica väddö.

Den ska även skickas in till Bert karlsson och hans kompanjoner, så ja det är räääääätt jävla bra reklam för mig!

Är fortfarande lite kvar som ska göras, är bland en hel del skivor till som ska brännas, några till omslag ska skrivas ut, affischer ska tryckas, så det finns lite kvar fortfarande.

Nu till resultatet!

Ja vet att bilderna är dåliga, men jag orkade inte lägga ner så mycket tid på det!


Mingel!

Känner mig flitig nu som fått ihop två inlägg med väldigt kort mellanrum ;)

Jag har börjat sortera och kolla igenom alla bilder jag tagit under åren, och jag har insett att jag tamefan har många bilder som är riktigt bra :) Så därför tänkte jag försöka uppdatera lite oftare med bilder, hade tänkt typ, lägga upp mingelfoto en dag, crossbilder en annan, landskap efter det osvosv, så blir det lite variation av bilder..

Börjar med mingelfoto! Har faktiskt skrapat ihop några härliga!

Första bilden är den absolut bästa jag tagit när det gäller mingel, sån galen inlevelse och känsla i bilden!


Helgen!

Spelat hajen cup i norrköping, sov kvar där eftersom det fanns chans att gå vidare till finalspel dan efter, jag lyckades dock inte med det, konkurrensen var enormt hård, men syrran och Marcus gick vidare, så jag fick heja på dom, och dom placerade sig på 5 och 7 plats :) Jag är hyfsat nöjd med mitt resultat iallafall då jag trots allt spela på mitt snitt.

I fredags hade jag lite besök i studion. Vart såklart endel bilder, visar några här under.

    

RSS 2.0