Sthlmscrossen Nynäshamn / Östra serien Linköping

Har nu fått i ordning på lite bilder från helgen och slänger upp lite här. Fler finns på min facebook sajt, den hittar ni här!

Ful hoj...

Linus hoj klar för helgen..

Gala, Gröna Lund!

Var på Gala igår på Gröna Lund, jag hade som ni kanske läst tidigare blivit en utav fem nominerade i en utav Sveriges största ungdomstävlingar. Tyvärr gick det inte hela vägen, jag förblev bara en nominerad! Dock är det otroligt kul och stort att ha kommit så långt ändå, var trots allt 500 som deltagit. Alla nominerade fick i alla fall ett tröstpris, en tavla!
En bild från galan, Lånad av Sofia Törnqvist, en utav dom andra nominerade. Hoppas det är okej, annars får hon bli arg på mig.

Helg på banan igen...

Var och fotade lite på premiären av nya sipjöbanan, vart dock inget vettigt alls. Vart även ett par bilder på en kisse som sprang runt hemma hos gurra, as ball kisse!


Plåtning, färg..

Mina underbara vänner Petra och Sara kom på den galna iden att måla lite i ansiktet och skjuta lite bilder, och titta, resultatet vart ju fantastiskt!

Helhelg på banan...

Några utav dom bättre bilderna från helgen på de olika crossbanorna.
Canon EOS 7D + 70-200 4L

Ny teleglugg, test...

Fick mitt nya teleobjektiv igår, så drog direkt iväg och testade det där det här hemma, på crossbanan. Fantastiskt objektiv, tokskarpt och riktigt snabb autofokus!
Canon EOS 7D + Canon EF 70-200mm 4L

Photoshoot with Denice...

Kände att jag vill ut och fota lite, men eftersom det är så tråkigt att fota själv och utan någon framför kameran så tog jag tillfället i akt att dra med min granne ut som modell. Känner att jag behöver utvecklas inom denna typ av foto då jag är ganska värdelös på det, så det var kanon. Här är reslutatet!

Första boken på 4 år.....

Ska nu ta tag i min första bok på 4 år, som jag även köpte idag! Fantastiskt bra inköp.

Inga bilder....

Då jag inte har särskilt mycket att visa just nu, så tänkte jag visa en annan blogg som jag kan rekommendera att slå en kik på om man gillar extremsporter.
Killen heter Jonathan Birkemyr, mycket schysta fisheye bilder och en hel del skidor.
Bloggen hittar ni här!
Har lite bilder ifrån en plåtning jag gjorde igår, men måste kolla med kunden om jag kan publicera bilderna först.

Åre 2011

Nejmen jag tar tag i det här nu och slänger väl upp lite bilder igen.

RSS 2.0