Igår!


Igår var det en månad med min underbara Mimmi! Jag älskar dig!
Efter helgen kommer jag ha lite studiobilder att slänga upp här på bloggen, har varit lite dåligt med nya bilder nu ett tag, men kommer sóm sagt bilder efter helgen :)

Vinter och tråkiga bilder...

Har pillat lite på en film idag, drog ut direkt efter skolan och filmade och försökte få ihop nått okej material!
Hade ingen lust alls att fota idag, så det blev bara ett par dåliga bilder. Men det är ju inge kul alls att fota när allt är vitt, men inte blir vitt på bild!

Ett par dåliga bilder då!


Filmresultat!

Bara för att det är roligt...

Kollade igenom gamla bilder, för att hitta nått kul att slänga upp här, så det inte ligger nått tråkigt inlägg med massa text högst upp ;)
Hittade tex. konstverk från Thailand
När man var liten!

Ny shit!

Har suttit och pillat med designen lite sen jag kom hem, och nu tycker jag själv att jag fått till nått ganska bra! RV texten vart dock skit dålig så fort jag laddat upp bilden på blogg.se, riktigt irreterande eftersom den ser bra ut på datorn, men får vara såhär nu, orkar inte försöka fixa det just nu!
Kan komma att ske några små förändringar under kvällen, men nu får det duga så länge :)

Alla hjärtans dag!

Har varit hos älsklingen i helgen och firat alla hjärtans dag och umgåtts med hennes familj, som för övrigt är sjukt onormala, positivt det såklart!

Kan väl inte annat än säga att jag haft det jävligt bra och mysigt!

Slänger upp ett par bilder från när vi plåtades av sabina i studion i onsdags! Mimmi fick även dessa bilder inramade som alla hjärtans dag present :)


                                                                             Vad är det där för blick? I love that girl!Bowling!

Dags att skriva nått om bowlingen, har iallafall varit iväg till vårby idag för att lira en tävling. Spelet gick skit, hade inget flyt alls, men jag ser det som en träning istället, jag har iallafall lärt mig hur man ska hantera såna banor, så nu är jag en erfarenhet rikare, vilket är bra!
Men jag skulle nog behöva lite mentalträning nu också, måste blir mer positiv när jag spelar.
Men nu är det iallafall uppehåll nästa helg också, sen är det drar seriespelet igång igen, och då jävlar ska jag tagga till och komma upp ur den här svackan!
Har till och med lite bilder från bowlingen, dock inte från idag, men det är iallafall bilder från bowlingen, och bilder på mig! Och det händer inte ofta att jag lägger upp ;)

Nytt!

Trixat vidare med ljussättningar i studion, och tycker jag har kommit fram till nått bra!
RSS 2.0