Klipp och klistra, kollage...

Uppgift i skolan att göra ett kollage och försöka göra en komposition med massa småbilder.. Lite klurigt att få till något med kompositionen "Gyllene snittet"

Stockholmscrossen Upplans Väsby 24 September 2011..

Bilderna från helgens tävling i Upplands Väsby. Måste säga jag är relativt nöjd med en hel del utav bilderna. För en gångs skull tycker jag själv dem är bra. Fler bilder hittar ni på RV Photography på facebook! Länken ligger i mellanrummet där, nått knas med färgen på texten när jag länkar.

Assistentjobb...

Var iväg på assistentjobb här förra veckan. Jag assisterade Freddie Hall, mest känd som Slitzfotograf! Det var en musikvideo som skulle spelas in och jag fick rodda och fixa med ljus och sådant. Typiskt assistentjobb kan man säga, inga konstigheter. Inspelningsplatsen var en lyxvilla på Tyresö i 60-tals stil, riktigt häftig villa! Måste säga att det var en riktigt givande dag och jag tror resultatet kommer bli jävligt bra! Mer om resultatet kommer lite senare när musikvideon är klar och ligger uppe! Nu till lite backstagebilder från dagen, Enjoy!
Åket som tog oss till Cafe Opera.

Födelsedagar

Lite bilder från Helsingforskryssningen med släkten för att fira lite födelsedagar. Inga direkt tokbra bilder, mest lite bilder för att hålla bloggen ingång med uppdateringar!


Supra, RS4, Evo.....

Var ute och fotade lite feta bilar i Lördags, helt spontant. Första gången jag fotar bilar såhär i mörkret och första gången jag riktigt försöker mig på låååånga slutartider. Vart relativt nöjd med ett par bilder. Men ser fortfarande att det är en hel del saker jag kan tänka på till nästan gång.
Canon 7D + 24-70mm 2.8

Stockholmscrossen Hallstavik 11 Sep 2011

Redigerat klart de bästa bilderna från Stockholmscrossen i Hallstavik idag! Vart ett par bilder jag vart riktigt nöjd med faktiskt. Är sällan jag tar någon sån bild i Hallsta, brukar aldrig få till något bra där! Men förmodligen måste jag ha utvecklats då eftersom jag fick till något bra den här gången, vilket är kul!
Nu till bilderna!

Fotolektion, exponeringsmätare...

Ett par bilder från dagens fotolektion.. Än så länge är det mesta basic, men endel saker lär jag mig. Då jag är självlärd så är det ju endel saker jag inte lärt mig som man får om man går kurser. Bland annat exponeringsmätaren som jag inte hade extremt bra koll på förut, visste på ett ungefär bara. Men den har jag i varjefall koll på efter dagens lektion!
Just ja, ny glugg nu också, samtliga bilder är tagna med nya gluggen 24-70mm 2.8.
Spontanbild på Julia som jag faktiskt tycker vart ganska schyst. Får se vad hon säger...

Fotolektion, uppgift panorering....

Ett par bilder från förrra veckans fotolektion. Slapp foto blommor den här gången och fick göra något jag faktiskt tycker är kul. Panoreringar. Uppgiften var att få det att se ut som bilisterna kör fort i Norrtäljes korsningar. Vart relativ nöjd med första bilden.

Ljuskälla Ipad+Iphone....

Gjorde ett litet test med Tom där jag endast använde Ipaden och Iphonen som ljuskällor. Enbart ett test för att visa att det inte krävs något extremt blixtljus för att få bra bilder.Vet att ljuset är lite ojämt och så, men ska göra några test till senare, men det här är första, och det ser helt klart ut som att det går att göra något bra med det här ljuset.
Har placerat Ipaden underifrån lysande uppåt och Iphonen snett framifrån i ansiktet.

RSS 2.0