Studion igår!


Slänger upp lite bilder jag tog med Tom i studion igår!


 

Ledig måndag!

Idag har man varit ledig från skolan! Grymt skönt, äntligen gick man ta igen lite förlorad sömn från alla andra helger. Så det har mest varit och degat idag.

Tills 15 tiden, då hade jag bestämt att jag skulle jobba lite och tvätta grannens bil. Så det roade jag mig med i ett par timmar. Sen drog jag fram kameran och rigga lite med en bygglampa och sköt några bilder på bilen när jag tvättat klart. Vart väl några okej bilder, har aldrig använt mig av sån ljussättning förut, så det var helt nytt för mig.

 

Fotomässan, 2 vinster, och partaj!

Vart en fullsmetat helg!

I fredags hade jag lite besök här, då vi spela mario kart ett bra tag.

Lördagen började så tidigt som 07.30 för att jag skulle in till brännkyrka och lira dubbelmatch.
Vi vann bägge matcherna, jag spelade riktigt bra andra matchen, första vart det bara två serier efter en andra katastrof serie, första var väldigt bra. Men känns jävligt skönt att ha med två poäng därifrån, nu toppar vi tabellen snart!

Efter det drog jag och pappa till fotomässan i älvsjö, hade egentligen bara två grejer jag var riktigt intresserad av att kolla på, det var Canons nya fullformatare Eos 7d och Canon EF 70-200/4,0 L IS USM, och jag kan säga att nu är jag helt såld, provade både kameran och vart kär, sen smällde jag på objektivet på min kamera och provade, helt såld! Måste ha!
Snart så är det dags att beställa grejerna. Visar några bilder jag tog med obejktivet.

Jag provade även Canons nya värsting Eos 1d mark IV, helvete vilken jävla kamera, hade det inte varit för prislappen hade jag ju velat ha en sån. Men det är liiiiite väl overkill kanske. 7d får räcka för mig.

Kollade även runt på lite olika grejer på mässan och provade lite olika kameror och grejer. Var väl nöjd och åkte därifrån 16.00.

Kom hem 17.20, en timme på mig sen var det bara sticka upp till bussen mot norrtälje. Skulle in och partaja lite med Kusinen och Markus. Sökte kojplats hos markus och blev kvar där. Pistvakt 03.00 på natten när man vart ute och gått i regnet ifrån city till solbacka var väl värt ;) Vart en pistvakt på morgonen och 2 dagar gamla och sega ostbågar, så dom är godast.

Nej nu har jag fan vänt ut och i på hela mig, nu låter jag bilderna tala!


Objektivet jag ska köpa, även tagen med ett likadant obejktiv på mitt kamerahus.


Det enda rätta!

Canons nya värstingmodell Mark IV


Logo, hemsida, domän!

Nu jävlar börjar det ta sig!

Har knåpat ihop en logo, ska börja bygga hemsida, registrera domän. Sen har jag förhoppningsvis en sida uppe till julen! Kommer nog bli bra som fan.

En liten teaser på logon.

Fotat i kylan!

Var precis ute och fotade i kylan och det tråkiga vädret, målet var att få till åtminstone en annorlunda och speciell bild, tycker jag lyckades med en iallafall!

Ikväll måste jag plugga till Teknikprovet imorgon. Känns som det kommer vara ganska lätt dom brukar sällan vara svåra dom proven.

Nu till bilderna jag tog nyss.


Rumpudden

Försökte få till nån cool sån här bild, men det var svårt som fan eftersom min sensor är väldigt dammig.
 
                                                                  Kan ni gissa vad det är för nått på bilden?

Vardag, skola, jobb.

Slut på lov, dags att gå tillbaka till vardagen igen! Känns tungt.

Nu efter jag kom hem ifrån jobbet har jag kollat igenom mitt arkiv efter bra crossbilder som jag missat tidigare, hittade några stycken jag visar här.

Mycket skit i skolan nu också.

 
Nån tråkig solnedgång för ett tag sen.


Kollade precis rankingen, vart rätt jävla förvånad, jag har hoppat upp från 14 plats till 4e plats. Spelade en junoir tuor i helgen och samlade väl mycket poäng då antar jag. Får hoppas på att hålla den platsen.

Hepåreeee

Lördagskväll!

Det vart en lördagskväll i studion med lite goda vänner!

I förmiddags spelade jag en deltävling av upplands junior tour, jag snittade 203 i ren slagning så det är bra som fan! Förövrigt går det bra som fan i bowlingen nu och jag plockar placeringar på rankingen och ligger inte långt efter mina största konkurrenter nu.



Hepåååre!

RSS 2.0